Lajme

Pergjegjesia sociale Tirana Bank

Pergjegjesia sociale Tirana Bank  Tirana Bank është pranë të moshuarve të vetmuar në Ditën Ndërkombëtare Kundër Varfërisë 17 tetori, dita ndërkombëtare kundër urisë, paraqet një mundësi për të njohur përpjekjet dhe luftën e njerëzve që […]