Produkte: Kredia Konsumatore Alpha Realizo

Produkte: Kredia Konsumatore Alpha Realizo

Alpha Realizo

Kjo eshte zgjidhja! 

Kredia Konsumatore Alpha Realizo, eshte kredia e cila ju mundeson plotesimin e deshirave dhe nevojave tuaja. Ajo eshte ideuar enkas per te gjithe ju qe deshironi te blini mobilje te reja ose pajisje elektroshtepiake per shtepine tuaj apo per te mbuluar cdo nevoje tjeter te jetes tuaj te perditshme.

Aplikoni per nje kredi konsumatore Alpha Realizo dhe perfitoni:
• Keste mujore te perballueshme, duke filluar nga 6,500 Lek
• Afat ripagimi deri ne 7 vjet
• Kreditim deri ne 2,000 EURO pa garantues
• Kreditim deri ne 7,000 EURO pa kolateral

Per me teper kredia juaj aprovohet brenda 24 oreve*

Normat e interesit:

•Kliente pagamarres: 12M BTH +10%
•Kliente standard: 12M BTH + 12%

Shembull kësti mujor për klientët pagamarrës:

Shuma e kërkuar Norma e Interesit Norma Efektive e interesit ( NEI) Kësti mujor
280,000 ALL 13,75% 14.65% 6,500 ALL
700,000 ALL 13,75% 14.43% 13,022 ALL
980,000 ALL 13,75% 14.43% 18,230 ALL

Shembull kësti mujor për klientët standard:

Shuma e kërkuar Norma e Interesit Norma Efektive e interesit ( NEI) Kësti mujor
280,000 ALL 15,75% 16.67% 6,772 ALL
700,000 ALL 15,75% 16.45% 13,803 ALL
980,000 ALL 15,75% 16.45% 19,325 ALL

*Këstet mujore janë përllogaritur për shumat (2,000 EUR, 5,000 EUR, 7,000 EUR) ekuivalente ne Lek.
Norma reference per 12M BTH =3.75%.
*Norma baze e interesit është e rishikueshme çdo vit, ne daten e disbursimit.

Aplikimi eshte me i thjeshte se kurre:
Ju mund te aplikoni ne nje nga 42 deget e Alpha Bank ne te gjithe Shqiperine duke paraqitur:
• Karte identiteti
• Vertetim te ardhurash
• Vertetim adrese nepermjet nje fature te energjise elektrike, telefonit etj.

Te njeta dokumenta aplikohen edhe per bashkekredimarresit dhe/ ose garantoret

Kjo kredi ofrohet vetem ne Lek

**Kjo vlen nese ju keni paraqitur ne dege te gjithe informacionin e duhur.

Kliko per te shkarkuar broshurën!

http://www.alphabank.al/al/produkte/individe/kredi/Kredikonsumatore/kredi-konsumatore-alpha-general/KrediaKonsumatoreAlphaRealizo/

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Ky sajt përdor Akismet-in për të pakësuar numrin e mesazheve të padëshiruara. Mësoni se si përpunohen të dhënat e komentit tuaj.