Nxitoni! Punësime në bankë në Shqipëri, vendeve vakante, situata aktuale Qershor 2014

Nxitoni! Punësime në bankat në Shqipëri, vendeve vakante, situata aktuale Qershor 2014

Më poshtë do të gjeni një përmbledhje nga të gjitha bankat me pozicione vakante që ata kanë. Duke klikuar në adresat do gjeni më tepër informacion në faqet e internetit të vetë bankave.

Ky artikull eshte mbi Punësime në bankë, lista e vendeve vakante ne banka ne Shqipieri e perditesuar ne Qershor 2014. Përmbledhjet e vendeve vakante janë si më poshtë. Edhe nëse  data e fundit aplikimit ka kaluar para disa ditëve, zakonisht keni afat deri në 2-3 ditë pasi disa departement të burimeve njerëzore mund të tolerojnë afatin e fundit me disa ditë. Kini parasysh që CV-ja juaj të jetë:

– E shoqëruar me një letër interesi

– Fotografi serioze dhe CV me foto

– Një Cv jo shumë të gjatë

 Gjithashtu lexoni ne kete artikull si duhet te pergatiteni per nje interviste pune ne banke: http://www.bankieret.com/paraqitja-ne-nje-interviste-pune-ne-banke/

 Na ndihmoni duke klikuar (butonin poshte) ne faqen tone ne Anglisht bankieri.com  

1. Vende vakante në Raiffeisen Bank

10 Jun 2014

Specialist i Biznesit SE – Zona e Tiranes – Divizioni i SE, Korporatave te Medha e te Mesme

Overall job definition :

The Account Manager is responsible for creating, developing and maintaining the relationship with the SE client.

His/her performance is evaluated by the volume of new business generated, measured by monthly targets, the gross income of his/her portfolio and amount past dues in his portfolio.

Lexo më shumë…

2. Vende vakante në Union Bank

Union Bank ka filluar aktivitetin ne 2006, si pjese e zgjerimit te kompanive te Union Grup ne Shqiperi. Qe nga themelimi, banka ka njohur rritje sinjifikative ne te gjithe sektoret dhe tani ka 29 dege ne qytetet me kryesore te Shqiperise.

Sot Union Bank ka rreth 300 punonjes ne te gjithe Shqiperine. Menaxhimi i Bankes i kushton rendesi te vecante krijimit te nje ambjenti ku opinionet e punonjesve inkurajohen dhe vleresohen. Ne jemi krenare per standartet e larta te sherbimit te klienteve dhe kerkojme qe t’i permiresojme vazhdimisht ato.

Pozicioni Publikuar më E vlefshme deri Më shumë
Drejtor dege ne Lezhe
25 Maj 2014 Hollësi
Drejtor dege ne rajonin Tirane
25 Maj 2014 Hollësi

 

3. Vende vakante në Fibank

Why Fibank?


First Investment Bank is an important financial institution in Albania. We are customer oriented and offer various innovative bank products and services. In our activity we adopt and develop high working standards. We are proud of our excellently organized and creative team of professionals.

Job Vacancies


Current Openings
Job Position Valid Until
JOB ANNOUNCEMENT – Personal Banker with Loan Profile Fier Branch 15/06/2014 16:00
JOB ANNOUNCEMENT – Branch Manager Vlora Branch 30/05/2014 16:00
JOB ANNOUNCEMENT – Teller -Twin Towers Branch 10/06/2014 11:02
Job announcement – Credit Risk Analyst 18/06/2014 16:00

To persons willing to work at First Investment Bank we offer:
  • Opportunity for professional and career development at a dynamic and innovative financial institution.
  • Competitive remuneration based on the results.
  • Work at a young and creative team.

4. Vende vakante në NBG Bank.

NBG Bank in Albania pranon kandidate ne pozicionin: Drejtues Dege- Fushe Kruje Objektivat: Planifikon, koordinon dhe mbeshtet te gjitha operacionet e Deges si dhe personelin e deges ne menyre qe te zgjeroje klientelen, te maksimizoje fitimin e Deges, te ndikoje ne zhvillimin e biznesit nepermjet shitjeve dhe te siguroje nje nivel te larte satisfaksioni te klienteles. Detyrat dhe Pergjegjesite: Koordinon te gjitha operacionet e deges dhe siguron realizimin e qendrueshem te te objektivave javore, mujore; tremujore dhe vjetore te deges, si dhe implementimin e fushatave promoc…

NBG Bank in Albania will accept candidates for the positions of: Customer Service Representative (CSR) – Kavaje, Tirane, Fier Is responsible for the provision of comprehensive and efficient customer service, as well as the effective promotion and selling of the Bank’s retail products and services to existing and new retail customers so as to increase the Bank’s client base, maximize profitability, enhance business development through cross-selling and ensure client satisfaction and retention. Main Responsibilities: 1. Serves retail customers in a timely and efficie…

NBG Bank in Albania will accept candidates for the positions of: Small Banking Business (SBB) – Fier  Role objective Is responsible for the effective promotion of the Bank’s Small Business banking (SBB) products to existing and new customers so as to increase the Bank’s SBB client base, maximize profitability, enhance business development through cross-selling and ensure client satisfaction and retention. Some of the responsibilities include Is responsible for the comprehensive servicing of SBB customers according to the Bank’s standards (e….

5. Vende vakante në Intesa SanPaolo Bank.

 

 Drejtor i Korporatave

 

Corporate Relationship Manager në Tiranë

 

SME Relationship Manager në Vlorë

 

 Afati i Aplikimeve: 31 Maj 2014

 

 http://www.intesasanpaolobank.al/web/Burimet_Njerezore.php

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Ky sajt përdor Akismet-in për të pakësuar numrin e mesazheve të padëshiruara. Mësoni se si përpunohen të dhënat e komentit tuaj.