Si mund të blihet në internet

Blerjet online –  Si mund të blihet në internet? 

 

Në këtë artikull, shpjegohet në një mënyrë të thjeshtë një blerje malli në një nga faqet kryesore siç është E-bay. Cilido mund të kryejë një blerje të mallit që dëshiron proçes që është shumë i thjeshtë. Për të blerë diçka në internet ju nevojitet një kartë debiti ose krediti. Mund të merrni shumë thjeshtë kartën tuaj të debitit pasi bankat e kanë shumë të thjeshtë lëshimin e nje një karte të tillë. Mund të rregjistroheni dhe të aplikoni për një kartë të tillë me kartën tuaj të identitetit. Një faqe e tillë është edhe fibank.al.

 

1. Rregjistrimi ne E-bay:

Hapi parë është rregjistrimi i një përdoruesi në e-bay, këtë mund ta bëni me llogarinë tuaj të e-mailit dhe më pas të vendosni të dhënat e nevoshme që ju kërkohen për të bërë rregjistrimin në ebay.com  Video më poshtë tregon një shembull real të rregjistrimit në ebay.com Fatkeqsisht videot kanë zërin e komentatorit të ulët por veprimet duken qartë.

2.Zgjedhja e mallit/produktit që dëshirojmë:

Hapi i tjetër është zgjedhja e produktit. Këtu mund të zgjedhim kategori të ndryshme dhe krahasime të cilësisë , markave të produktit etj.

3.Zgjedhja e mallit/produktit që dëshirojmë:

Hapi i tjetër është zgjedhja e produktit. Këtu mund të zgjedhim kategori të ndryshme dhe krahasime të cilësisë , markave të produktit etj.

Pagesa mund të kryhet nëpërmjet kartës (krediti ose debiti) si edhe PayPal. Duhet që adresa e vendosur të jetë një adresë e saktë dhe sa më e detajuar në mënyrë që pakoja të vijë në adresën e duhur.

Për çdo pyetje ju lutem kontaktoni me ne info@bankieret.com, ose në facebook.com/bankieret

5 Comments

1 Trackback / Pingback

  1. Ja përse ju duhet të keni në portofol "të paktën"një kartë debiti!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Ky sajt përdor Akismet-in për të pakësuar numrin e mesazheve të padëshiruara. Mësoni se si përpunohen të dhënat e komentit tuaj.