Punesime ne Banke – Union Bank

Punesime ne Banke – Union Bank  kërkon të punësojë dy specialistë TIK

Burimi: http://www.unionbank.com.al/mundesi-punesimi

Union Bank ka filluar aktivitetin ne 2006, si pjese e zgjerimit te kompanive te Union Grup ne Shqiperi. Qe nga themelimi, banka ka njohur rritje sinjifikative ne te gjithe sektoret dhe tani ka 29 dege ne qytetet me kryesore te Shqiperise.

Sot Union Bank ka rreth 300 punonjes ne te gjithe Shqiperine. Menaxhimi i Bankes i kushton rendesi te vecante krijimit te nje ambjenti ku opinionet e punonjesve inkurajohen dhe vleresohen. Ne jemi krenare per standartet e larta te sherbimit te klienteve dhe kerkojme qe t’i permiresojme vazhdimisht ato.

 

Pozicioni Publikuar më E vlefshme deri Më shumë
Specialist TIK per Aplikacionet Bankare
20 Tetor 2013 Hollësi
Specialist TIK per Kanalet Bankare Alternative
20 Tetor 2013 Hollësi

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Ky sajt përdor Akismet-in për të pakësuar numrin e mesazheve të padëshiruara. Mësoni se si përpunohen të dhënat e komentit tuaj.