Produkte: Kredi Personale nga 12% interes vjetor

Raiffeisen Bank nxjerr në treg kredinë e re: Kredi Personale nga 12% interes vjetor 

Kredia Personale është një kredi e dizenjuar në mënyrë specifike për individë të cilët janë të punësuar në organizata ose institucione të ndryshme dhe me të ardhura lehtësisht të verifikueshme.Kredinë personale Ju mund ta përdorni për shumë qëllime në mënyrë që të plotësohen nevojat dhe kërkesat tuaja në çdo moment.

Kini kujdes të lexoni mirë kushtet e kredisë, pavarsisht se këstet e kredisë fillojnë vitin e ardhshëm, me shumë mundësi interesi fillon me njëherë në momentin e marrjes së kredisë. Ju këshillojmë që të lexoni me vemendje kontratën e kredisë si edhe të pyesni stafin e degës në momentin e aplikimit.

Ky produk i cili është i synuar për individë është gjitashtu nje forme kredie mjaft e lehtesuar duke qene qe ndihmon ne gjendjen financiare gjate ketyre muajve deri ne janarin e ardhshem.

Detajet e produktit nuk janë ende të sqaruara në faqen e bankës por shresojmë së shpejti do jepen detajet e nevojshme. Për pyetje e-maili jonë është info@bankieret.com

Marrë nga http://www.raiffeisen.al/individe/kredi-personale/kredi-personale

Kredi Personale

Për çdo gjë që bën jetën tuaj më të mirë!

Kredia Personale është një kredi e dizenjuar në mënyrë specifike për individë të cilët janë të punësuar në organizata ose institucione të ndryshme dhe me të ardhura lehtësisht të verifikueshme.Kredinë personale Ju mund ta përdorni për shumë qëllime në mënyrë që të plotësohen nevojat dhe kërkesat tuaja në çdo moment.

Përfitimet

  1. Likuiditet për nevojat e përditshme
  2. Shpejtësi, thjeshtësi, dhe lehtësi në aksesim të fondeve
  3. Afat deri në 84 muaj
  4. Shuma e kredisë nga 100.000 lekë deri në 1.000.000 lekë (përllogaritja bëhet mbi nivelin e të ardhurave mujore të aplikantit)
  5. Nuk nevojitet deklarimi i qëllimit të kredisë.
  6. Pagesa mujore tepër të favorshme.

Me entuziazëm ju informojmë se duke nisur nga data 01 – 31 Dhjetor 2013, Raiffeisen Bank do të jetë në transmetim me një fushatë për produktin e Kredisë Personale.

Festojme 2014 me 12% ne Leke!

Gjithçka eshte e mundur me kredine nga Raiffeisen Bank!

 

Afati i Kredise Deri ne 7 vjet
Shuma e KrediseInteresi Min: 100.000 leke – Max 1.000.000 lekePer Klientet Paga+ (Kliente qe marrim pagen prane Raiffesien Bank)  12%

Per klientet Paga Standarte (Kliente qe nuk e marrin pagen prane Raiffesien Bank) 14%

Financimi i Kredise 100% e shumes se Investimit
Dokumentat e nevojshme
  • Dokument identifikimi Personal
  • Certifikate Familjare
  • Kopje e vlefshme e Kontrates se Punes ose Dokument Verifikimi te Ardhurash nga Paga
Garanci Nuk kerkohet

Llogaritja e këstit është bërë për klientët të cilët marrin pagën pranë bankës sonë.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Ky sajt përdor Akismet-in për të pakësuar numrin e mesazheve të padëshiruara. Mësoni se si përpunohen të dhënat e komentit tuaj.