Paketa e Shërbimeve për Biznese:”BIENVENUE”

Produkti më i ri që ofron për Ju Banka Crédit Agricole Shqipëri, është paketa e shërbimeve  për bizneset “Bienvenue”.

 

Karakterisitkat e Paketës “BIENVENUE”:

 

  1. Paketa e shërbimeve “Bienvenue” është e vlefshme për të gjitha kategoritë e bizneseve të cilat do të behen klientë për herë  të parë të bankës sonë. 
  2. Oferta për të përfituar Paketën “Bienvenue” do të zgjasë vetëm 6 MUAJ!!!
  3. Të gjithë përdoruesit e kësaj pakete do të kenë mundësinë të përfitojnë një gamë të gjerë shërbimesh PA KOMISION!

 

Benefitet e Paketës së shërbimeve “Bienvenue”:

 

–  Minimumi për hapje llogarie rrjedhëse:  NUK KA!

–  Komision mujor për mirëmbajtje llogarie:  PA KOMISION DERI NE 2 LLOGARI!

–  Pagesa utilitare (CEZ,Albtelecom,Ujesjelles,AMC,Vodafone,Eagle,Plus):  PA KOMISION!

–  Pagesa për taksa të ndryshme, sigurimet shoqërore, sigurimet shëndetësore etj:  PA KOMISION!

–  Pagesa për taksat vendore:  PA KOMISION!

–  Pagesa e TVSH-se:  PA KOMISION!

–  Qeraja vjetore për kasetat e sigurisë (Madhësia  75 x 125 mm):  PA KOMISION!

 

 

Kujdes:

 

Paketa “Bienvenue” do t’i ofrohet biznesit per 6 muaj nga dita e regjistrimit si klient i Bankës!

Crédit Agricole Shqipëri…..banka për mua, mendon të përshtasë një produkt të vlefshëm, fleksibël dhe të domosdoshëm për të gjitha bizneset në këto kohë sfidash për të gjithë!

 

Për më shumë informacion, ju mund të kontaktoni në një nga 20 degët tona në të gjithë Shqipërinë.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Ky sajt përdor Akismet-in për të pakësuar numrin e mesazheve të padëshiruara. Mësoni se si përpunohen të dhënat e komentit tuaj.