Nxitoni! Punësime në bankat në Shqipëri, vendeve vakante, situata aktuale 11 Shkurt 2014

Nxitoni! Punësime në bankat në Shqipëri, vendeve vakante, situata aktuale 11 Shkurt 2014

Më poshtë do të gjeni një përmbledhje nga të gjitha bankat me pozicione vakante që ata kanë. Duke klikuar në adresat do gjeni më tepër informacion në faqet e internetit të vetë bankave.

Përmbledhjet e vendeve vakante janë si më poshtë. Edhe nëse  data e fundit aplikimit ka kaluar para disa ditëve, zakonisht keni afat deri në 2-3 ditë pasi disa departement të burimeve njerëzore mund të tolerojnë afatin e fundit me disa ditë. Kini parasysh që CV-ja juaj të jetë:

– E shoqëruar me një letër interesi

– Fotografi serioze dhe CV me foto

– Një Cv jo shumë të gjatë

 

Vende vakante në Crédit Agricole

Business Sales Advisor

Ref Job number: #005 BSA#
Job Title: Business Sales Advisor
Location: Gjirokaster
Division: Network Division
Closing Date: 12 February 2014

Risk Reporting & Analysis Specialist

Ref Job number: #003# Risk
Job Title: Risk Reporting & Analysis Specialist
Location: Tirana
Region: Tirana
Closing Date: 7 February 2014

http://www.credit-agricole.al/category/job-vacancy/?lang=en&lang=en 

Vende vakante në Intesa San Paolo 

Aktualisht banka kërkon të punësojë:
Për pozicionin:

Specialist për Sigurine e TI

Punonjës Sigurie në degët Tiranë, në Shërbimin e Sigurisë Fizike, Departamentin e Sigurisë, Divizioni i Operacioneve

Dokumentet

  • Kërkesë dhe CV (edhe në gjuhën Angleze) bashkë me një fotografi me përmasa të fotos së pasaportës
  • Diplomë Universitare në profilin respektiv të kërkuar/ Diploma të tjera
  • Diploma dhe Certifikata të tjera kualifikimi në mbështetje të aplikimit tuaj
  • Plotësoni formularin, bashkëngjitur, të Aplikimit në bankë (lutemi shtypni faqen e dytë dhe të kartërt respektivisht mbrapa faqes ë parë dhe të tretë). 

Formulari i aplikimit:

 Formulari i aplikimit

 Dokumentet duhet të adresohen për :

Intesa Sanpaolo Bank Albania

Departamenti i Burimeve Njerëzore
Rruga: Ismail Qemali, Nr.27, Tiranë
Tel: (04) – 2276000
E-mail: hr@intesasanpaolobank.al

 

 

Vende vakante në Fibank
http://www.fibank.al/careers/job-listing/


Pozicione te Hapura
Vend Pune I vlefshem deri me
JOB ANNOUNCEMENT – Branch Manager, Berat 15/02/2014 11:00
JOB ANNOUNCEMENT – SME Loan Officer 15/02/2014 15:30

 

Vend vakant në Union Bank Albania 

Specialist TIK per Aplikacionet Bankare
Specialist TIK per Kanalet Bankare Alternative

http://www.unionbank.com.al/mundesi-punesimi

 

Vend vakant në Raiffeisen Bank

http://www.raiffeisen.al/karriera/vende-vakante/

Drejtor Dege – Dega Gjirokaster/ Distrikti Jugor

Overall job definition :

The management of business development activity in branch and agencies for individuals and Micro customers as well as staff development in order to achieve the qualitative and quantitative set targets; improving of customer service quality for individuals and all business segments

Lexo më shumë…Posted on:16 Jan 2014

Drejtor Dege – Dega Tepelene/ Distrikti Jugor

Overall job definition :

The management of business development activity in branch and agencies for individuals and Micro customers as well as staff development in order to achieve the qualitative and quantitative set targets; improving of customer service quality for individuals and all business segments.

Lexo më shumë…Posted on:16 Jan 2014

Pergjegjes – Agjencia Roskovec / Distrikti Jug Perendimor

Overall job definition :

The management of business development activity in the agency for individuals as well as staff coaching in order to achieve the qualitative and quantitative set targets; improving of customer service quality.

Lexo më shumë…Posted on:03 Feb 2014

Pergjegjes i Kontrollit te Cilesise – Departamenti i Menaxhimit te Rrjetit te Degeve

Overall job definition :

The Quality Control Manager will ensure general compliance from our branch staff with the Bank’s rules (internal & external) and procedures. Leads small team that will continuously visit branches in order to “spot check” their adherence to procedures and probe the transactions to detect any suspicious activity. Alerts Fraud/Compliance and Audit if any suspicious activity is detected.

Lexo më shumë…Posted on:03 Feb 2014

Specialist i Kontrollit te Cilesise –  Departamenti i Menaxhimit te Rrjetit te Degeve

Overall job definition:

Quality Control Officer will ensure general compliance from our branch staff with the Bank’s rules (internal & external) and procedures. Will be part of a small team that will continuously visit branches in order to “spot check” their adherence to procedures and probe the transactions to detect any suspicious activity. Alert his/her supervisor if any suspicious activity is detected. Will contribute in ensuring adherence to high ethical standards as well as contribute in monitoring image excellence through checks and proper reporting.

 

Lexo më shumë…Posted on:05 Feb 2014

As. Specialist – Departamenti i Biznesit me Korporatat Vendase- Divizioni i SE & Korportave te Medha & te Mesme

Overall job definition :

The responsibilities of this position are supporting the respective S/AM or A/M in the Department, by following up the whole process of the existing and new credit facilities of the S/AM or A/M portfolio; post approval process for all the credit facilities, daily issues of the portfolio customers with the bank transactions, filing, and preparation of the department reports. Follow up daily issues as assigned by the respective supervisor (Department Head and/or S/AM and/or A/M).

 

Lexo më shumë…Posted on:05 Feb 2014

Pergjegjes – Agjencia Patos / Distrikti Jug Perendimor

Overall job definition :

The management of business development activity in the agency for individuals as well as staff coaching in order to achieve the qualitative and quantitative set targets; improving of customer service quality.

Lexo më shumë…Posted on:05 Feb 2014

Specialist i Biznesit Mikro / Distrikti Jug Perendimor

Overall job definition :

The Account Manager develops and manages a profitable banking relationship with Micro clients in compliance with Raiffeisen Albania objectives and Micro segment procedures. His/her main responsibility is to develop new business and maintain a profitable portfolio.

Lexo më shumë…Posted on:05 Feb 2014

Arketar/ Agjencia Cerrik / Distrikti Elbasan

Overall job definition :

The teller performs cash & some non cash transactions for all front office customers. He/She processes monetary values, by checking, counting, binding and packaging them, in compliance with BoA and RBAL procedures.

Lexo më shumë…

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Ky sajt përdor Akismet-in për të pakësuar numrin e mesazheve të padëshiruara. Mësoni se si përpunohen të dhënat e komentit tuaj.