Kredia Personale me interesin me te ulet nga Raiffeisen Bank!

Nje kredi e mrekullueshme vetem me 10% interes vjetor per 3 vitet e para.

www.bankieri.com

Kredia Personale me interesin me te ulet nga Raiffeisen Bank!

Nje kredi me nje norme interesi te mrekullueshme vjen nga Raiffeisen Bank, vetem me 10% per 3 vitet e para. Sipas analizes tone, bankieri.com, kjo eshte nje kredi me nder interesat me te ulta ne treg.

Detajet e kredise publikuar nga RZB Alb, jane si me poshte:


[box type=’alert toggle=’1′ height=’100′] Na suportoni duke klikuar faqen tone ne anglisht: ww.bankieri.com [/box]


Për çdo gjë që bën jetën tuaj më të mirë!

Kredia Personale është një kredi e dizenjuar në mënyrë specifike për individë të cilët janë të punësuar në organizata ose institucione të ndryshme dhe me të ardhura lehtësisht të verifikueshme.Kredinë personale Ju mund ta përdorni për shumë qëllime në mënyrë që të plotësohen nevojat dhe kërkesat tuaja në çdo moment.

Përfitimet

  1. Likuiditet për nevojat e përditshme
  2. Shpejtësi, thjeshtësi, dhe lehtësi në aksesim të fondeve
  3. Afat deri në 84 muaj
  4. Shuma e kredisë nga 100.000 lekë deri në 1.000.000 lekë (përllogaritja bëhet mbi nivelin e të ardhurave mujore të aplikantit)
  5. Nuk nevojitet deklarimi i qëllimit të kredisë.
  6. Pagesa mujore tepër të favorshme.

Me entuziazëm ju informojmë se duke nisur nga data 15 Maj deri më 15 Korrik 2014 Raiffeisen Bank do të zhvillojë një fushatë fantastike të shoqëruar nga një spot televiziv i cili do të shfaqet në të gjitha mediat deri në datën 30 Qershor, 2014.

Nëpërmjet kësaj fushate, në 10-vjetorin e saj, Banka u ofron klientëve mundësinë të realizojnë ëndrrat dhe qëllimet e tyre duke marrë një kredi personale me normat e interesit më të ulëta në treg.

“Shënoni me interesat më të ulëta në treg”

10% fiks për 3 vitet e para.

Afati i Kredise Deri ne 7 vjet
Shuma e Kredise

InteresiMin: 100.000 leke – Max 1.000.000 leke

Per Klientet Paga+ (Kliente qe marrim pagen prane Raiffesien Bank)  & per klientet Paga Standarte (Kliente qe nuk e marrin pagen prane Raiffesien Bank) norma e interesit do te jete e njejte 10% fiks per 3 vitet e para te kredise.Financimi i Kredise100% e shumes se InvestimitDokumentat e nevojshme

  • Dokument identifikimi Personal
  • Certifikate Familjare
  • Kopje e vlefshme e Kontrates se Punes ose Dokument Verifikimi te Ardhurash nga Paga

GaranciNuk kerkohet

 

Llogaritja e këstit është bërë për klientët të cilët marrin pagën pranë bankës sonë.

Burimi RZB AL

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Ky sajt përdor Akismet-in për të pakësuar numrin e mesazheve të padëshiruara. Mësoni se si përpunohen të dhënat e komentit tuaj.