Edukim

Kredia Hipotekore

Çfarë është kredia hipotekore? Kredia Hipotekore është linjë krediti që jepet nga Institucionet Financiare (bankat) në mënyrë që huamarrësit t’i perdorin ato për të blerë një shtëpi ose ndërtimi i një prone të destinuar për […]

Lajme

Pergjegjesia sociale Tirana Bank

Pergjegjesia sociale Tirana Bank  Tirana Bank është pranë të moshuarve të vetmuar në Ditën Ndërkombëtare Kundër Varfërisë 17 tetori, dita ndërkombëtare kundër urisë, paraqet një mundësi për të njohur përpjekjet dhe luftën e njerëzve që […]