Miresevini  ne rrjetin e informacionit  mbi bankat e nivelit te dyte sjelle direkt nga personat qe punojne ne ta, ne Bankieret 
dscf0787Ky “Blog” eshte krijuar me qellimin e mbledhjes se informacionit mbi bankat dhe produktet qe ato ofrojne, menyren e sherbimit, probleme dhe diskutime te ndryshme, sjelle jo vetem nga ne bankieret por edhe nga vete individe, miq e njerez te thjeshte qe jane edhe konusmatoret perfundimtare te produkteve qe marrin nga institucionet ku ne punojme.

Qellimi kryesor eshte shperndarja e informacionit mbi:

– Produktet e reja Bankare
– Informacione dhe instruksione,
– Diskutime te ndryshme,
– Te reja nga bota, ekonomia shqiptare dhe pse jo dhe teknologji

Duke shpresuar tek ju koleget e mi, Bankieret e sotshem, miq te cilit do fushe qofshi, ne nje bote ku informacioni eshte celesi i suksesit, ju ftoj qe te ndani mendimet, sygjerimet dhe komentet tuaj.

Ju Faleminderit,

 

Emri Juaj (i nevojshem)

Your Email (i nevojshem)

Subject

Your Message