No Picture
Uncategorized

Zhvillimet në sistemin bankar

Zhvillimet në sistemin bankar – Statistikat Qershor 2014 Klikoni Bankieri.com për në Anglisht Publikuar: 15/08/2014 Zhvillimet në sistemin bankar – Statistikat Qershor 2014 AAB publikon të dhënat financiare të paaudituara të bankave tregtare për tremujorin […]

Analize

Kredi për Shtëpi

Situata aktuale me kreditë hipotekore në Shqipëri për te gjithë ata që duan një kredi për shtëpi! Me rënien e normave të interesit dhe në çmimet e pronës së paluajtshme kreditë hipotekare të ofruara nga […]