Lajme

Pergjegjesia sociale Tirana Bank

Pergjegjesia sociale Tirana Bank  Tirana Bank është pranë të moshuarve të vetmuar në Ditën Ndërkombëtare Kundër Varfërisë 17 tetori, dita ndërkombëtare kundër urisë, paraqet një mundësi për të njohur përpjekjet dhe luftën e njerëzve që […]

Punësime në bankë

Punesime ne Banke – Union Bank

Punesime ne Banke – Union Bank  kërkon të punësojë dy specialistë TIK Burimi: http://www.unionbank.com.al/mundesi-punesimi Union Bank ka filluar aktivitetin ne 2006, si pjese e zgjerimit te kompanive te Union Grup ne Shqiperi. Qe nga themelimi, banka […]